Letisztult – egyedi – modern

Weboldalkészítés

Teljeskörű digitális megoldás!
letisztult színek, modern design, egyedi felépítés a legfrissebb trendeknek megfelelőn.

Egyedi weboldal tervezés és megvalósítás

Cégek és magánszemélyek számára tervezünk letisztult, felhasználóbarát, reszponzív (azaz mobilbarát) weboldalakat – a legfrissebb trendeket szem előtt tartva.

Letisztult minimál webdesign

Minimal: magas, az aktuális trendeknek megfelelő minőséget és minden részletre kiterjedő tudatos formatervezést jelent, melyek önmagukért beszélnek.
A formavilág letisztult és modern, a színek visszafogottak, azonban az élénk színek is szóba jöhetnek.
Ebből kifolyólag egy tévhit, hogy csak fekete, fehér és a szürke színek jellemzik.
De miért is szeretjük? – mert az aktuális TREND-nek megfelel, könnyen átlátható és modern!

Tőlünk ezeket kapod!

Stílusos oldal
Ahogyan a legtöbb trendben, úgy a grafikai trendek körében is vannak olyan irányzatok, amelyek évről – évre visszaköszönnek, valamint értelemszerűen új trendek is megjelennek, melyekből minden évben igazán színes paletta áll össze. Weboldalaink tervezése során többnyire az aktuális trendeknek megfelelő oldalakat hozunk létre, de nem riadunk vissza attól sem, ha valaki másmilyen stílusban képzeli el oldalát.
Egyeztessünk és valósítsuk meg közösen az elképzelésedet!

Könnyen kezelhető és Felhasználóbarát
Ugye te sem szeretsz hosszú-hosszú perceket eltölteni egy-egy oldalon, mivel az nem átlátható. Ebből kifolyólag az alábbiakat tudjuk neked nyújtani: személyre szabott tervezés, könnyen kezelhető admin felület és fogyasztók által kedvelt funkciók jellemzik oldalainkat.

Garancia – pénzvisszafizetési garancia!
Az általunk készített honlapokra 6 hónap garanciát vállalunk.
Amennyiben a működés során esetlegesen hiba lépne fel, úgy azt rövid időn belül javítjuk.
Pénzvisszafizetési garancia!
Abban az esetben, ha a szerződésben megjelölt határidőt a saját hibánkból nem tudjuk tartani, úgy abban az esetben az előleg teljes díját 24 órán belül visszautaljuk!

Reszponzív (mobilbarát) oldal
A reszponzív weboldal (RWD) egy olyan megközelítéssel tervezett weboldal, amelynek a célja az, hogy optimális megjelenést biztosítson – könnyű olvashatóság, egyszerű navigáció a lehető legkevesebb átméretezéssel és görgetéssel – a legkülönfélébb eszközökön (az asztali számítógép monitorjától egészen a mobiltelefonokig).

Landing oldal – Üzleti weboldal – Webáruház
A Landing oldal fontos ismérve, hogy a célközönség számára tartalmaz olyan információkat, amelyek alapján a honlap eléri a célját, létrejön a feliratkozás, a vásárlás vagy akár egy időpontfoglalás.
Az Üzleti weboldal egy alapvetően információt tartalmazó honlap, amely témától függően bemutatja a weboldal tulajdonos személyét, szolgáltatásait, termékeit, blogbejegyzéseit, blogcikkeit. A weboldalt legtöbb esetben általános célból készítik, mert ma már szinte mindenki tudja, hogy az emberek rákeresnek a Google-ben a keresett termékre vagy szolgáltatásra, és ha van honlapunk, akkor könnyen elérhetjük ezeket az embereket.
A Webáruház egy terméket vagy szolgáltatást közvetítő/értékesítő weboldal, mely egyértelműen kereskedés céljából lett létrehozva.
Amennyiben nem tudod, hogy neked pontosan mire van szükséged, úgy vedd fel velünk a kapcsolatot, hiszen nálunk a konzultáció DÍJMENTES.