Stratégia
a célért!

A stratégiai tervezés és végrehajtás kulcsfontosságú a sikeres vállalkozások számára. A célok elérése érdekében szükséges stratégiai tervek kidolgozása és hatékony végrehajtása. Ez az alapvető elem minden sikeres vállalkozásban, és számos előnnyel járhat.

Reális megjelenések

Ha neked is annyiban áll meg a médiajelenléted, hogy posztolok egy képet, vagy készítek egy szórólapot word-ben, aztán jó lesz az, akkor már nem is kell magyaráznunk, miért kellünk mi neked!

Fogyasztói tartalom

Mindig meg kell választani a célközönséget, a fogyasztóinkat, a jövendőbeli vásárlóinkat, azokat az embereket, akiket el szeretnénk érni, és céltudatosan kell arculatot, hirdetéseket, az egész megjelenésünket megtervezni. 

Social Media

Soha ne veszítsd szem elől a célt: a felhasználók elérését! Tervezz tudatosan, építs olyan brandet amire, ha bárki ránéz, azonnal a te márkád/szolgáltatásod jut eszébe! Dolgozz velünk, építsük közösen a jövőd vállalkozását!

amit tehetünk érted

L

ÚJ BRANDET ÉPÍTÜNK

Az internet világában valós időben kommunikálunk, információkat keresünk, és megosztjuk gondolatainkat másokkal. Felhasználók milliói használják a világhálót nap mint nap, ezért rendkívül fontos, hogy egyedivé tegyük a jelenlétünket az online térben. 

L

MEGTERVEZZÜK AZ ONLINE ÉS OFFLINE JELENLÉTED

Az online és offline jelenléted tervezése és hatékony kezelése a mai digitális korban kiemelkedő fontossággal bír. Mind az online, mind az offline térben megjelenő kommunikáció befolyásolja vállalatod sikerességét.

L

EGYEDIVÉ TESZÜNK A VILÁGHÁLÓN

Innovatív megközelítéssel segítünk téged, ügyfelünket a hiteles és hatékony márkakommunikációban. Célunk, hogy partnereink kiemelkedjenek a versenytársak közül.

L

MEGTERVEZZÜK ÉS KEZELJÜK SOCIAL MEDIA FELÜLETEIDET

A közösségi média a világ globális falujává vált, mely áthidalta az egyének közötti szakadékot. Gyorsabbá, könnyebbé és elérhetőbbé tette a kommunikációt. Az emberek most egyetlen gombnyomással megoszthatják gondolataikat, ötleteiket és tapasztalataikat. Legyen szó szövegről, képekről vagy videókról, a közösségi média lehetővé teszi számunkra, hogy soha nem látott kapcsolatban maradjunk.

L

ELEMEZZÜK A PIACOT ÉS TANÁCSOT ADUNK

A marketing kutatás elengedhetetlen eszköze a vállalkozásoknak és szervezeteknek, amelyek hatékonyan szeretnék elérni célközönségüket és növelni eladásaikat. A kutatás segít megérteni a fogyasztói igényeket és viselkedést, valamint az üzleti környezet változásait. Ezáltal a vállalkozások hatékony stratégiákat alakíthatnak ki, és jobban kihasználhatják a piaci lehetőségeket.

L

FEJLŐDÉS ÉS ÉRTÉKESÍTÉS

Az eredményes fejlődés érdekében fontos, hogy célirányos hirdetések segítségével történjen az értékesítés, és ne költsünk fölöslegesen nagy összegeket. Cél, hogy a költségeket minimalizáljuk.

Arculattervezés  

Hatékony márkaépítés és vizuális identitás tervezési szolgáltatások

 

Az arculattervezés a vizuális kommunikáció területén egy rendkívül fontos folyamat, amelynek célja egy vállalkozás vagy márka összképének meghatározása és megvalósítása. Az arculattervezés során a cégek által alkalmazott grafikai elemek, színek, betűtípusok és logók segítségével egyedi és felismerhető stílust hozunk létre.

Azonban fontos szem előtt tartani, hogy a vállalatoknak a piaci trendekhez igazodva időközönként egy rebrandinget kell végrehajtani.

A rebranding, vagy más néven újramárkázás, olyan folyamat, mely során egy márka megváltoztatja küllemét, üzenetét és/vagy pozícionálását. Ez a stratégiai lépés a vállalatok életében gyakran elengedhetetlen, hogy lépést tartson a változó piaci igényekkel és trendekkel.

A rebranding során a vállalatnak meg kell határoznia céljait és stratégiáját. A következő lépésben a márka arculatának megváltoztatása következik, beleértve a logó, színpaletta, betűtípusok és egyéb vizuális elemek átalakítását. Emellett a márka üzenetét is át kell gondolni és újra fogalmazni, hogy az jobban illeszkedjen a célcsoport elvárásaihoz. A végleges átalakítások után a márka újra bevezetésre kerül a piacra, és a vállalat kommunikációs csatornáin keresztül elterjeszti az új üzenetet.

Arculattervezési szolgáltatásaink

Logó, Brand, Kis- és nagyarculat tervezés

Szórólap, prospektus, plakát, kiadványtervezés

Esküvői weboldal tervezés

Weboldal, banner, Social Media design

Reklám, molinó, RollUp, dekordesign tervezés

A dizájn nem az, ahogy valami kinéz vagy amilyen érzést kelt.

A dizájn az, ahogyan működik.